Koncoročné slávnostné vyhodnotenie sezóny 2022

07.10.2022 Autor: Tomas Kuna Tlačové správy

Srdečne Vás pozývam na koncoročné slávnostné vyhodnotenie – gala večer, ktoré sa bude konať 22.10. 2022 v Hoteli Holliday Inn v Trnave.

Začiatok je naplánovaný na 18:00hod., takže Vás poprosím, aby ste prichádzali v predstihu aspoň jednu hodinu. Tí, ktorí budú mať aj ubytovanie, tak Vás poprosím, aby sa dostavili o niečo skôr, ako jednu hodinu, pretože musíme vybaviť formality a každý si zaplatí za izbu priamo na mieste. Okolo 19:30 hod. bude v pláne slávnostné ocenenie prvých piatich pretekárov v daných triedach , plus predchádzajúce dva roky Vám kvôli Covidu neboli odovzdané poháre za prvé miesto v triede - Majster volantu od SAMŠu.

Tento krát sa nám to už konečne podarí a tieto trofeje si prevezmete. Ďalší program bude pokračovať o 22:00 hod. losovaním tomboly. Ak Vás môžem poprosiť, tak kto má možnosť nejako prispieť do tomboly hoci akým darom, tak budem veľmi vďačný. Ako každý rok, tak aj tento bude Tombola bohatá. Po 22:00 hod. sa o zábavu postará DJ. Pevne verím, že Vás tento rok bude DJ zabávať až do neskorých ranných hodín. Poplatok za gala večer je na  osobu 55€. Ubytovanie je podľa platného cenníka hotela.

Bohužiaľ ceny nám rapídne stúpajú a my sa musíme iba prispôsobiť. ☹  Slovenskí účastníci mi môžete peniaze posielať na č.účtu SK55 5600 0000 0091 6809 3002. Českí účastníci mi budú platiť priamo na mieste. Do poznámky pre prijímateľa mi napíšte vaše meno a priezvisko od koho sú tie peniaze. Prihlasovať sa na gala večer a ubytovanie môžete cez email robo@slokap.sk a to maximálne do 20. 10. 2022 do 24:00 hod. Po tomto termíne už ďalej bohužiaľ nebudem môcť prijať ďalšie prihlášky. Hotel je dostatočne veľký a zmestí sa veľa ľudí. Neváhajte a rezervujte si svoje miesto. Stoly sa budem snažiť rozdeliť podľa vašich požiadaviek. Kto však nenahlási rezerváciu stola, tak potom bude sedieť, kde bude voľné miesto. Veľmi sa tešíme na toto oficiálne posledné spoločné stretnutie v tomto roku...

S pozdravom organizátor podujatia SKP
Róbert Chudý.


UPOZORNENIE

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Reklama